Янев не иска да чува за Карачанаков на "Армията"


Янев не иска да чува за Карачанаков на "Армията"

1075 0

Наставникът на ЦСКА Христо Янев засега не дава и дума да се чуе за привличането на Антон Карачанаков, твърди "Меридиан Мач".

Крилото минава за един от любимците на новия шеф Гриша Ганчев. Бизнесменът на няколко пъти се провали в опитите си да го привлече в Литекс. Карата е свободен агент и е готов веднага да почне с "армейците", твърди изданието. Не ясно защо обаче Христо Янев се дърпа за трансфера на Карачанаков.

Младият футболист изкара няколко месеца в руския Балтика, но вече е свободен агент. Евентуалното негово привличане в ЦСКА би могло да донесе и бъдещ приход за клуба. Ако Антон Карачанаков успее да си върне добрата форма, може отново да събуди интереса на клубове от Европа.

За "червените" Карата изнесе редица добри мачове и се превърна в любимец на феновете. Когато "армейците" бяха в криза през 2012 година, юношата на Пирин бе един от малкото футболисти, който остана лоялен. Сега, в най-трудния момент в историята на ЦСКА, Карачанаков отново е готов да помогне.

Към него има и други оферти от родни клубове, но той ще изчака последни действия от шефовете на "червените".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички