Изритан от ЦСКА се оплака от магистралите и се влюби в Румъния


Изритан от ЦСКА се оплака от магистралите и се влюби в Румъния
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5764 0

Един от футболистите, които феновете на ЦСКА наистина се радват, че не гледат през настоящия сезон - Карло Мухар, предизвиква фурор в съседна Румъния и по всяка вероятност ще продължи периода си в Клуж и през следващата кампания. 

Хърватският полузащитник бе на "Армията" през целия минал сезон под наем от полския Лех Познан, като бе сред обвиняваните от феновете за слабото представяне на ЦСКА по време на изгубения финал срещу Левски през месец май. 

След първия си сезон в Клуж, който закупи правата му срещу едва 100 000 евро, той даде интервю за местния Libertatea, в които разкрива как е преминала адаптацията му между 47-те си двубоя, в които се отчете с 5 гола и 2 асистенции

Вижданията на Мухар

"Бил съм в много страни, независимо дали съм живял и работил в тях или просто съм ги посещавал. Румънците имат специален начин да ви накарат да се почувствате като у дома си в тяхната страна. Не са много страните с подобно качество. Румъния ви кара да се чувствате комфортно като чужденец.

Страната се нуждае от магистрали, но виждам, че Румъния е в непрекъснат процес от изграждане на нови пътища", категоричен е 27-годишната "върлина".

Трябва да се отбележи, че въпреки критиките в България - Мухар видимо оставя добри впечатления на север от Дунава, след като покачи трансферната си сума до 1 300 000 евро. 

Вижте колко са продадените билети за Левски - ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички