Изпълнителният директор на ЦСКА: Клубът е абсолютно изряден, Жорди Кайседо има договор до 2025 година


Изпълнителният директор на ЦСКА: Клубът е абсолютно изряден, Жорди Кайседо има договор до 2025 година
Снимка: Cska.bg

2227 0

Филип Филипов - изпълнителният директор на ЦСКА, разкри, че клубът няма дългове към държавата, а в скоро време ще бъде направено плащане, с което да бъде вдигната забраната за картотекиране на нови футболисти:

"ЦСКА е абсолютно изряден и няма дългове към държавата. Ще направим едно плащане. Една част ще изчистим сега, а след това и другата, за да бъдат картотекирани футболистите", каза той по време на представянето на Саша Илич за треньор на "червените".

Една от силните фигури на стадион "Българска армия" каза няколко думи и за Жорди Кайседо, който е спряган за изходящ трансфер през идното лято:

"Жорди Кайседо е футболист на ЦСКА и има договор до 2025 година. Нормално е да има много оферти и спекулации около него. За момента е футболист на ЦСКА и ако има нещо около него, ще се разбере".

Филипов "хвърли" и малко светлина около вратарския пост на "армейците":

"Текат преговори между Димитър Евтимов и ръководството. Неговият сегашен договор изтича на 30 юни и сега има разговори. Ще има голяма конкуренция на вратарския пост, след като разполагаме и с млад и талантлив играч като Алекс Божев. Решението за поста е на треньора на вратарите Стоян Колев. Густаво Бусато има договор с ЦСКА. Контрактът му не е до 30 юни".

Вижте още: ЦСКА хвърля нова бомба! „Червените“ уреждат сръбски нападател от Дания

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички