Турицов: Нормално е феновете да не са доволни, дано ЦСКА продължи напред


Турицов: Нормално е феновете да не са доволни, дано ЦСКА продължи напред
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2273 0

Десният бек на ЦСКА Иван Турицов сподели, че "червените" са играли добре срещу Лиепая, въпреки липсата на гол и крайното нулево равенство. Българинът сподели, че все още е уверен в продължаването напред на тима в Лигата на конференциите.

„Не се получи, че не вкарахме гол, само това липсваше. Имахме няколко положение, не мисля, че играхме зле, но не успяхме да вкараме гол“, започна бранителят.

„Няма как да кажа, че сме по-слабия тим. Мисля, че владеехме инициативата през цялото време. По-добрият отбор сме, дано продължим. Бяхме ги разучили добре, не мисля, че ни изненадаха с нещо. Мисля, че играхме добре, треньорите ни бяха подготвили добре, дано във втория мач успеем да продължим“, констатира той.

„Нормално е феновете да не са доволни. Не спечелихме нито един от двата мача, но те не казаха нищо лошо, опитаха да ни мотивират. Ние сме професионалисти, естествено, че не е приятно да не успеем да спечелим нито един от двата мача, но трябва да продължаваме напред. Може само да се поучим от грешките. Искам да благодаря на феновете, защото винаги са тук, независимо дали побеждаваме, или не. Само мога да им благодаря“, завърши Турицов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички