Ивайло Манджуков шокира: Не знам какво ще стане с ЦСКА!


Ивайло Манджуков шокира: Не знам какво ще стане с ЦСКА!
Снимка: БГНЕС

1695 0

Единият от главните акционери на ПФК ЦСКА АД - Ивайло Манджуков, шокира, заявявайки, че не знае какво се случва и ще се случва с клуба, въпреки отговорната си позиция.

Той заяви, че за него единственият вариант ЦСКА да играе в А група, е широко дискутираната опция за преструктуриране на Литекс.

Манджуков също каза, че ако това не се случи, би застанал зад проекта, който феновете припознаят, независимо дали е на Васил Божков, или не. Бизнесменът говори след края на Общото събрание на акционерите, провело се на стадион "Българска армия".

"Колкото и фрапантно да звучи, не мога да ви дам точен отговор къде ще играе ЦСКА и какво ще стане. Надявам се да играе в А група. Г-н Инджов заяви, че е готов да стартира нов проект с дружество, но не е конкретизирал, че става дума за ново дружество. Аз през последните два месеца съм направил всичко, което е трябвало да се направи. Положили сме всички усилия, но към днешна дата нямаме положителен резултат, каквито разплащания е трябвало да се правят, са направени до 31 март, след това не сме плащали нищо", сподели Манджуков, цитиран от "Дарик".

"Най-важното е да не се допуска разединение сред феновете, няма как да има 5 ЦСКА-та. Нека феновете припознаят най-правилния модел, ние с г-н Георгиев от първия ден алармирахме обществеността, че сегашното дружество е лишено от бъдеще, тъй като няма сериозен инвеститор, който да иска да го оздравява. Това в момента е факт."

"Взехме акциите, за да може ЦСКА да завърши сезона. Ако не бяхме взели акциите, ЦСКА нямаше да завърши сезона. Не предвиждам с никого никакви срещи тази седмица, било то и с Васил Божков. Предвиждам да работя за доброто бъдеще на ЦСКА", коментира още Манджуков.

"Въпросът за преобразуването на Литекс е много деликатен и не мога да ви дам конкретен отговор, всичко, което е законосъобразно и ще позволи ЦСКА да продължи напред, е добре дошло, така че и това е възможност, защо не?"

"С г-н Ганчев имах случайна срещата, на която присъстваха и други фенове, но не съм разговарял нищо конкретно с него. Единственият вариант, в който може да се играе в А група е известен – Литекс да се преструктурира в ЦСКА. Задавате ми въпрос, на който знаете отговора. Дали ще се осъществи, не мога да кажа, ако не се осъществи, най-добрият вариант, е да се рестартира проектът, по начина, по който феновете декларираха, а именно проектът на Васил Божков."

"От Изпълкома не очаквам абсолютно нищо. Ще подкрепя ЦСКА, който феновете припознаят и наследи славната история на клуба, няма значение дали е на Божков, или Ганчев. И ще продължавам да помагам, с каквото мога", завърши един от главните акционери в клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички