Паро: Трябваше да почнем на чисто още преди 2 години


Паро: Трябваше да почнем на чисто още преди 2 години

1161 0

Най-успешният треньор в историята на ЦСКА Аспарух Никодимов заяви, че се надява на късна развръзка с евентуално преобразуване на Литекс.

"ЦСКА беше докаран до това състояние, защото на собствениците не им пукаше за клуба. Те гледаха на него като на бизнес, докато за нас е спорт, за нас е кауза, любов. Дано се намери изход в последната минута, макар малко да ме съмнява, че е възможно. Никой не иска да гледа ЦСКА в "А" Окръжна, но ако няма друг изход...", коментира Никодимов пред "Тема Спорт".

"Надявам се обаче на преобразуване с Литекс. Щом има такива индикации, трябва да изчакаме до последно. Да, Литекс ше трябва да се лиши от едно участие в евротурнирите, но това няма да бъде фатално предвид факта, че на карта е заложена съдбата на ЦСКА", допълва той.

"Ако трябва обаче, ще приемем всеки вариант, стига ЦСКА да го има. даже според мен стартирането на чисто трябваше да стане още преди 2 години. Напълно безсмислено беше да се издържа старото дружество. Друг начин няма. така или иначе ще се роди нов ЦСКА, но ще е най-хубаво, ако той е в "А" група", добави легендата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички