Искат сериозна сума от ЦСКА за наем на "Васил Левски"


Искат сериозна сума от ЦСКА за наем на "Васил Левски"
Снимка: БГНЕС

4289 0

Националната спортна база е поискала от ЦСКА 30 000 лева наем на мач, съобщи вестник "Тема Спорт". Въпросната сума се отнася за оставащите домакински двубои на "червените" в първенството, които евентуално ще се играят на Националния стадион "Васил Левски".

Те ще са поне 3 - срещу Сливнишки герой (на 27 април), Балкан Варвара (15 май) и в последния кръг с Миньор (29 май). Не е изключено и гостуването на Витоша Бистрица (18 май) също да се проведе на "Васил Левски", ако ЦСКА избере този стадион за домакинствата си.

В сметката от 30 000 лева на мач не влизат данък добавена стойност и дори разходите за осветление, които клубът ще трябва да си покрива.

От ЦСКА вече са започнали преговори с директора на НСБ Пламен Младенов, като са обявили, че са готови да плащат максимум по 15 бона на мач, но не и по 30 хиляди. До 18:00 часа вчера нямаше развитие по въпроса и решение се очаква най-късно в понеделник.

Ако ЦСКА не се разбере за наема на "Васил Левски", то ще използва стадион "Славия", като "армейците" имат принципна договорка с президента на "белите" Венци Стефанов.

В същото време стана ясно, че играчите на "червените" ще водят своите занимания от следващата седмица до края на сезона в комплекс "Царско село", както и на стадион "Академик" до зала "Фестивална". Причината за това е, че от понеделник започва пълна подмяна на тревното покритие на "Армията". Последният мач за сезона на този стадион ще е тази неделя срещу Германея от 15:30 часа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички