Инджов разкри шанс за ЦСКА в "А" група, но без Божков


Инджов разкри шанс за ЦСКА в "А" група, но без Божков
Снимка: Любомир Спиров/БГНЕС

1168 0

Единият от главните акционери в ЦСКА - бизнесменът Юлиян Инджов, заяви, че все още има начин "армейците" да играят в "А" група. Това обаче би могло да стане без участието на Васил Божков. Според него собственикът на Литекс Гриша Ганчев не се е отказал от идеята за сливането между двата клуба.

"Има надежда, че ЦСКА ще играе в "А" група. Все още съществува вариантът за обединение на ЦСКА и Литекс. Господин Ганчев все още не се е отказал. Опцията с г-н Гриша Ганчев е да слее Литекс и ЦСКА, но без участието на Васил Божков. В понеделник ще стане ясно", заяви пред ПИК Инджов.

Както е известно, Божков излезе с изявление, че след среща с феновете на "червените" е взето решение ЦСКА да започне на чисто от "А" окръжна група.

"Никой на този етап не може да вземе клуба. Трябва да се вземе ново дружество, на което министър Кралев да предостави базите. Има регистрирани вече няколко нови дружества и всеки трябва да си представи програмата за развитие на футболен клуб ЦСКА и министърът да избере най-подходящата с оглед неговата политика. Базите са собственост на Министерството на спорта. Който е собственик на базите, ще определи дружеството, което ще стопанисва базите и оттам може да изгради футболен отбор", поясни Инджов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички