Индийският стажант не само ще играе, но се бори и за титуляр в ЦСКА


Индийският стажант не само ще играе, но се бори и за титуляр в ЦСКА

1537 0

Въпреки че функцията му на "Българска армия" бе представена като стажантска, индийският футболист Ренеди Сингх смята да играе, че дори и да се бори за титуляр в ЦСКА. Това стана ясно, след като ветеранът се разприказва пред медии в родината си.

"Много съм щастлив, че съм в София и подписах договор с ЦСКА. След края на сезона в Индия през януари, исках да изляза навън и да натрупам малко международен опит. Исках да отида на място, на което хем да играя, хем да се уча за нюансите в треньорската работа", разкри Сингх, цитиран от "Дарик".

Индийската футболна знаменитост засипа с похвали треньора на "червените" Стойчо Младенов, който, според думите му, е задвижил индийската авантюра в Борисовата градина.

Желанието ми стана възможно благодарение на треньора Стойчо Младенов, за което искам да му благодаря, както и на всички останали в ЦСКА. Треньорът е истинска легенда на клуба и има огромен опит и като играч, и като наставник, като го е трупал дори в Португалия. Това ще ми помогне много и занапред в бъдещата ми треньорска кариера. Имам уникална възможност да играя и да се уча от него", коментира индийският национал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички