Индиецът си глътна езика в музея на ЦСКА


Индиецът си глътна езика в музея на ЦСКА
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1714 0

Новопристигналият в ЦСКА индиец Ренеди Сингх даде интервю за ЦСКА ТВ преди следобедната тренировка на "червените” вчера. Той сподели какво го е накарало да се присъедини към отбора и как е била осъществена връзката между него и клуба. Сингх обясни, че ЦСКА е много популярна марка и е бил силно заинтригуван от възможността да види отблизо работата на Стойчо Младенов.

"Толкова много купи на едно място не бях виждал", заяви индиецът по повод визитата си в Музея на спортната слава на "Армията", където той бе разведен от Александър Манов.

Сингх каза още, че е бил силно впечатлен от богатата история на клуба. "Успехите на ЦСКА не само във футбола, но и в много други видове спорт са просто зашеметяващи. Замен е голяма чест, че имам възможност да прекарам известно време в толкова реномиран клуб", заяви Сингх.

"От свои приятели разбрах за ЦСКА, дойдох да видя за какво става въпрос, срещнах се с ръководството. Искам да се уча от Стойчо Младенов. А българският клуб от своя страна желае да пробие на индийския пазар. Силно впечатление ми направи и публиката на отбора. Гледах клипчета по YouTube и мога да кажа, че привържениците са уникални", добави Сингх.

Очаква се в следващите дни и индийска телевизия да направи репортаж за престоя му в България.

В началото на този сезон стаж при Стойчо Младенов в ЦСКА изкараха бившият футболист на тима - сърбинът Славко Матич, както и двама гърци.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички