Има интерес от Гърция за крайния защитник на ЦСКА - Брадли Мазику


Има интерес от Гърция за крайния защитник на ЦСКА - Брадли Мазику
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1360 0

Гръцкият Арис има интерес към защитника Брадли Мазику, съобщава SPORT24. Договорът на левия бек с ЦСКА изтича и той може да подпише като свободен агент.

В Арис смятат да направят сериозна селекция за новия сезон след неубедителното представяне през изминалата кампания - отборът завърши на 3-о място в Гръцката елитна дивизия, но на цели 21 точки от първия - Олимпиакос.

Треньорът иска да подсили отбора на няколко позиции, една от които е именно на левия бек. Договорът на единия от крайните защитници в отбора изтича, а на другия няма да се разчита. Така клубът ще търси не един, а двама играчи за този пост. Първата опция за клуба от Солун е Марвин Пирсман от ПАС Янина, а другият набелязан е именно Мазику.

26-годишният конгоанец изигра силен сезон за ЦСКА , като записа 41 мача и отбеляза 3 гола във всички турнири. Той обаче отказа да поднови договора си с "червените" и си тръгва от "Армията" като свободен агент.

Интерес към него имаше от Франция, както и от турския Фенербахче. Футболистът обаче все още не е подписал с никой и от Арис имат шанс да го убедят да приеме тяхното предложение.

А ето и кой футболист на ЦСКА няма да може да играе в първите контроли на отбора по време на лятната подготовка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички