Брадли Мазику не е приел 6-цифрена сума за годишна заплата в ЦСКА


Брадли Мазику не е приел 6-цифрена сума за годишна заплата в ЦСКА
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2217 0

Френският играч Брадли Мазику е отклонил предложение на ЦСКА за годишна заплата възлизаща на 200 000 евро плюс, информира "Тема Спорт". От ръководството неколкократно се стремяха да изпълнят изискванията му, но той отказа да поднови договора си и напусна клуба. 

Крайният бранител премина в състава на "червените" през лятото на 2019 година и обезателно се утвърди като титуляр в отбора. Той участва в 110 двубоя във всички турнири, като бе ключова фигура по време на мачовете в евротурнирите и трите финала за Купата на България. 

През първата половина на сезона стана ясно, че желанието на един от най-класните чужденци в българското първенство е да предприеме ново предизвикателство в кариерата си, а от ЦСКА така и не успяха да го убедят да остане. 

По всяка вероятност той ще заиграе във Франция или Белгия, а тимът вече на финалната фаза да му намери заместник и се да го обяви в идните дни.

Meждувременно хърватинът Карлос Мухар се сбогува емоционално с ЦСКА. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички