Илич със сериозни промени за Септември, ненавиждан от феновете - титуляр


Илич със сериозни промени за Септември, ненавиждан от феновете - титуляр
Снимка: Cska.bg

12533 0

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич ще се опита да продължи борбата за титлата в шестия кръг на Първа лига. Неговите възпитаници ще посрещнат Септември, а сърбинът готви сериозни рокади преди плейофите срещу Базел от Лигата на конференциите.

"Червените" вече отложиха гостуването си на Локомотив Пловдив в следващия кръг, а срещу столичани ще има доста промени спрямо стартовия състав от Дъблин. Очаква се по всяка вероятност Жеферсон да замени един измежду Амос Юга и Тибо Вион, които свършиха своята работа в последната европейска среща, съобщава "Тема Спорт".

Бразилецът вероятно ще стартира като титуляр, а именно той е чужденеца с най-много международни срещи за клуба. Въпреки това, феновете са разочаровани от представянето му и в последно време искат неговото напускане. Той стартира в едва два от първите 8 мача на тима във всички турнири.

Срещу тима на Славко Матич се очаква Дюкенс Назон да бъде на върха на атаката, който не стартира срещу Сейнт Патрикс. Евентуално променена формация в 4-1-4-1 би дала възможност на Станислав Шопов и Лазар Туфегджич да стартират от първата минута, а Юрген Матей ще получи почивка.

Няма логика това да се случи с Брадли де Нойер, тъй като нидерландеца си изкара червен картон в Дъблин и няма да участва при домакинството на Базел в следващия четвъртък.

Вижте кой е близо до завръщане на терените за ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички