Играчът на мача Линдсет: Сега виждаме как цветята порастват


Играчът на мача Линдсет: Сега виждаме как цветята порастват
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

8111 0

Атакуващият полузащитник на ЦСКА Джонатан Линдсет изрази задоволството си от победата над Ботев (Пловдив) в 10-ия кръг. Норвежецът помогна за нея, вкарвайки първия гол при 2:1 и бе избран за "Играч на мача".

"През първото полувреме играта беше равна, може би трябваше да получим дузпа срещу Тобиас Хайнц, но все пак вкарахме за 1:0, а това бе достатъчно. През втората част за тях бе по-добър мачът, но имахме контрол, пък и вкарахме втори гол. Разбира се, когато те вкарват в края, беше нервно след техния гол", анализира той двубоя.

"Мисля, че с новия треньор системата ми пасва, като се надявам да вкарвам повече голове за тима. Той пасва също добре на отбора. Винаги е хубаво, когато атакуващи футболисти са замесени в попадения. Това бе чудесна асистенция и помага да изградим самочувствие", допълни Линдсет.

Запитан за връзката си с останалите футболисти в "червената" атака, той заяви: "Имаме страхотни футболисти. Колкото повече играем заедно, толкова по-добре ще се чувстваме заедно. Когато Нестор дойде, каза, че следващите три седмици ще са много тежки, ще тренираме много. Сега виждаме как цветята порастват".

Относно предстоящите 2 мача за 4 дни Линдсет посочи: "Трябва да починем, но и да тренираме, трябва да продължим да го правим, защото, ако няма интензитет през седмицата, няма да има и в мачовете". А ето какви неприятности изпита на "Колежа" Нестор Ел Маестро. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички