Играч на ЦСКА отрече да е бил поставян под карантина


Играч на ЦСКА отрече да е бил поставян под карантина
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

1089 0

Футболистът на ЦСКА Едвин Джеси заяви, че никога не е бил под карантина. Според него и неговите съотборници не са били поставяни, каквито информации се появиха. По-рано се твърдеше, че четирима са играчите на тима, които ще трябва да карат двуседмична карантина, тъй като са били в чужбина в последно време. Това са Тиаго Родригес, Вив Соломон-Отабор, Греъм Кери и Едвин Джеси. За тях е задължително, преди да подновят тренировки с тима.

"Прочетох някъде, че съм бил принуден да изкарам карантина. Не е вярно, че съм бил под карантина две седмици. Не знам кой и от къде се появи тези информации. Медиите искат да объркат обществото. Никой от моите съотборници не е бил под карантина", заяви той, цитиран от modernghana.com.

"Сега, докато няма футбол играя много често но Плейстейшън. Най-много време прекарах в хотелската си стая", добави Джеси, за когото усилено се говори, че ще отиде в турския гранд Бешикташ. Той е категоричен, че няма споразумение с турския гранд, но за него би било удоволствие да заиграе в местния шампионат.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички