Стойчо Младенов: Кроят ми шапка в ЦСКА


Стойчо Младенов: Кроят ми шапка в ЦСКА

2743 1

Тъмни облаци от "Българска армия" дойдоха днес над "Герена". "Сините" са в ръцете на "армейците", а в Борисовата градина е страшно. ЦСКА е раздиран от драми и скандали по върховете на клуба в навечерието на гостуването на "Ботев". Днес УС на "армейците" мина под знака на препирните.

Членът на Надзорния съвет Петър Манджуков е поискал главата на Стойчо Младенов. Трън в очите на фамилия Манджукови е огромната заплата от 40 000 лева, която прибира той. В същото време треньорът би отбой за титлата след загубата от "Берое" и обяви, че ЦСКА ще стъпи на крака от 3 до 5 години.

Това дойде в повече на бизнесмените, които заплашиха да оттеглят финансовата си подкрепа. Младенов обаче получи сериозен гръб от Александър Томов.

"Капитанът на кораба не се маха по средата на океана", е заявил Томов по време на събранието на ръководството, научи "Стандарт".

Самият треньор проплака от ситуацията пред trud.bg. "Знам, че ми кроят шапката някои акционери. Ако преча на някого, ще си тръгна. Гоним титлата на всяка цена", заяви Стойчо.

Тези скандали ще рефлектират по "Левски", защото правят "армейците" лесна плячка за "Ботев".

"Заключителната фаза на шампионата би била безинтересна без "Левски" или ЦСКА. Няма да коментирам нищо за срещата в Коматево. Само ще кажа, че всеки мач за нас докрая е финал", отсече пред "Стандарт" Томов.

Босът призна още, че дължи пари на Манджукови, които са обезпечени под формата на акции. За падежа на плащането обаче все още има време. Синът на Петър Манджуков - Иво, който е член на УС, отказа да говори за случващото с аргумента, че се намира по бизнес дела в Киев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички