И този път: Ел Маестро прибира тлъста неустойка, ако ЦСКА го уволни?


И този път: Ел Маестро прибира тлъста неустойка, ако ЦСКА го уволни?
Снимка: Lap.bg

4226 0

И при Нестор Ел Маестро ЦСКА не показа прогрес и добри резултати, напротив. В 5 мача под негово ръководство тимът записа само една победа. Сръбският треньор може да бъде уволнен още в края на седмицата, ако тимът загуби гостуването си на Берое в събота.

В последния кръг на Първа лига "червените" направиха у дома равенство 1:1 с Черно море. Ел Маестро може отдавна да е показал, че няма да се справи със задачите си на "Армията", но за да се раздели с него, клубът трябва да му плати сериозна неустойка.

Според вестник "България Днес" Ел Маестро ще получи минимум 3 заплати, ако бъде уволнен. Той прибира между 15 и 20 000 евро на месец, а е известен с това, че не прави компромиси във финаансово отношение, пише изданието. Така сърбинът ще прибере поне 100 000 лева при уволнение.

Треньорът вече е минал по този път. През 2019 г. той бе уволнен от Гриша Ганчев след няколко месеца работа. Седмици по-късно Ел Маестро се похвали, че си е тръгнал с добра неустойка. Фенове вече поискаха оставката на Ел Маестро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички