ЦСКА пратил писмо до БФС за мача с Хебър, хаос около дуела за Купата


ЦСКА пратил писмо до БФС за мача с Хебър, хаос около дуела за Купата
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2459 0

Разнопосочният график, който предвещава предстоящия мач между Хебър Пазарджик и ЦСКА за Купата на България продължава да държи "на тръни" всеки, който иска да гледа дуела между двата тима на живо.

Двата отбора си дават спор в мач от 1/16-финалите за Купата на България, а по информация на Sportlive.bg дуелът няма да се проведе на стадион "Лаута" в Пловдив. Както е известно, стана ясно, че от Хебър местят мача от Пазарджик в Пловдив, но ръководството и щабът на "смърфовете" категорично отказали да преотстъпят терена си за провеждането на срещата на "Лаута".

По-любопитен е фактът защо се е стигнало до тази идея от Хебър. Нашата медия научи, че столичният отбор са изпратили писмо до БФС, като в него са уведомили футболната ни централа, че тревното покритие на терена на "Георги Бенковски" е в много лошо състояние. Именно затова от Хебър са били принудени да направят евентуален бъдещ маньовър, с който да организират срещата от 1/16-финалите за Купата.

От Хебър пък са пожелали по-рано през месеца да "обърнат" домакинствата си със Септември София от Втора лига, за да запазят тревното покритие на стадиона си, но от БФС категорично отказали това да се случи.

Пред пазарджиклии остават два варианта – първият е срещата да се проведе на стадион „Марица” в Пловдив. Арената в квартал „Захарна фабрика” ще приеме юбилейни срещи малко преди това, а първата опция пред клуба Хебър е именно тази. 

Последният опция е срещата между двата тима да се играе в столицата, като арена на сблъсъка да бъде „Българска армия”. Това обаче е последна възможност пред Хебър, който не иска да се стига до този развой.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички