Хебър - ЦСКА по ТВ: Къде да гледаме старта на "червения" поход?


Хебър - ЦСКА по ТВ: Къде да гледаме старта на "червения" поход?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3817 0

Новият сезон в родната Първа лига вече е факт, а откриващият го кръг към момента дава заявка, че тазгодишното първенство ще бъде истински любопитно. Третият ден от старта му предоставя двубой между Хебър и ЦСКА.

Пазарджиклии приемат вицешампиона от изминалата кампания у дома в неделя (16.07). Още в началото, "червената" легенда и настоящ треньор на "зелените" - Любослав Пенев, ще опита да спре устрема на съперника. Той спаси от изпадане отбора през миналия сезон, завършвайки на 13-а позиция. Сега, целите са дори по-високи.

31-кратните шампиони от своя страна стартират с надежда и намерения да не повтарят грешките си от пролетта. Именно тогава "армейците" на няколко пъти бяха на сантиметри от титлата, но все нещо не им достигаше, за да може в крайна сметка Лудогорец да триумфира за 12-и пореден път. Саша Илич значително преобрази редиците си, запазвайки основните си футболисти, но същевременно с това осъществи няколко гръмки попълнения като Майкъл Естрада, Матиас Фаетон, Данило Асприля, Браян Кордоба и Сейни Санянг. Само бившето крило на Литекс няма да бъде на разположение за срещата в Пазарджик.

Поглед в миналото

През изминалата година тези два съперника изиграха 2 мача помежду си. В тях столичани си тръгнаха като категорични победители с общ резултат 8:0 (2 по 4:0). В исторически план превесът също е за "армейците" - 8 успехи от 8 двубои във всички турнири.

Къде да гледаме?

Срещата между пазарджиклии и "червените" е с начален час 21:00 ч. и ще бъде предавана ПРЯКО в ефира на "Диема Спорт". Ако нямате възможност да гледате, може да проследите Хебър - ЦСКА НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички