ЦСКА взе решение какво ще прави с Едвин Джеси


ЦСКА взе решение какво ще прави с Едвин Джеси
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

2302 0

ЦСКА смята да се откаже от услугите на крилото Едвин Джеси, пише "Тема спорт". Ганаецът трябва да се завърне в отбора, след като договорът му за преотстъпване във ФК Далас изтече в края на годината. "Червените" обаче няма да разчитат повече на неговите услуги. Клубът ще се опита да го продаде или отново да го прати под наем. Не е изключено да се стигне и до разтрогване на договора му по взаимно съгласие.

На ганаеца му липсва игрова практика, след като записа едва 4 мача и 81 минути игра за ФК Далас през есента. Всъщност, той не е бил на терена от 15 август насам. В момента Джеси поддържа форма самостоятелно в Холандия.

За разлика от ганаеца, в ЦСКА напролет ще остане другият завръщащ се преотстъпен - Божидар Чорбаджийски. Причината е, че бранителят няма право да играе за трети различен отбор в рамките на един сезон. Той вече записа мачове за "червените" и за ФКСБ. Джеси пък е носил единствено екипа на ФК Далас, така че не е проблем да облече екипа на друг отбор напролет. А кой чужденец може да си тръгне през януари, въпреки че подписа нов договор тези дни - вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички