Греъм Кери: Собственикът на ЦСКА искаше британци, за да изградят профила на клуба


Греъм Кери: Собственикът на ЦСКА искаше британци, за да изградят профила на клуба
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

3266 0

Бившият футболист на ЦСКА Греъм Кери разкри защо по времето, когато пристигна в България, клубът беше насочил поглед към Острова за попълнения. Тогава "червените" взеха и Тони Уот и Вив Соломон-Отабор, а имаха апетити и към други играчи от Острова.

"Собственикът на ЦСКА искаше повече играчи от Великобритания, които да изградят профила на клуба. Синът му дойде в Единбург, за да ме гледа как играя за Плимут. Той доведе мен, Тони Уот и Вив Соломон. За съжаление, Тони искаше да се върне тук малко по-рано от мен", сподели ирландецът пред uk.sports.yahoo.com.

Кери признава, че е имал чудесен период в ЦСКА. "След като се наслаждавах на България, ми се прииска да бях отишъл в чужбина, когато бях малко по-млад", казва 33-годишният футболист, който сега играе за Сейнт Джонстън.

"С ЦСКА играх в Европа срещу някои наистина добри отбори.Имахме треньори от Сърбия, Хърватия и Испания, така че беше добра комбинация, страхотно изживяване", допълва Кери. Той разкри, че заболяването на жена му, което го разконцентрира по време на престоя му на "Българска армия" вече е овладяно и тя е добре. А ето как Кери влезе в историята на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички