Греъм Кери напуска ЦСКА през лятото като свободен агент


Греъм Кери напуска ЦСКА през лятото като свободен агент
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1674 0

Полузащитникът на ЦСКА Греъм Кери ще напусне отбора през лятото като свободен агент, твърди "Мач Телеграф". Неговият договор с клуба изтича, като на този етап и двете страни не са изявили желание той да бъде продължен.

Има възможност ирландецът да разтрогне по взаимно съгласие, но самият той не може да си намери отбор. Освен това на "Армията" са преценили, че може да бъде ценен като резерва през пролетта, когато ЦСКА ще атакува титлата в Първа лига и ще се нуждае от широчина в състава.

Кери дойде в ЦСКА през лятото на 2019 година. Направи добри мачове, но му липсва постоянство и загуби титулярното си място. Ирландецът няма никакъв шанс да измести Брадли Мазику, а и треньорът Бруно Акрапович не е особено доволен. Играчът няма как да бъде продаден, тъй като наскоро ще навърши 32 години и е в залеза на кариерата си.

Междувременно стана ясно, че в ЦСКА мислят да пратят нападателя Бисмарк Чарлс под наем до края на сезона (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички