Александър Тарханов разкри състоянието на Славия преди ЦСКА и обеща, че няма да изпадне


Александър Тарханов разкри състоянието на Славия преди ЦСКА и обеща, че няма да изпадне
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1114 0

Старши треньорът на Славия Александър Тарханов говори преди първия мач за неговия отбор след подновяването на Първа лига - столично дерби срещу ЦСКА. Освен това, Тарханов подчерта, че вече 6 пъти е спасявал клубове от изпадане в Русия и ще се справи и със Славия.

"Състоянието на отбора е добро. За жалост контролите бяха неудачни, но се надяваме да се получат в първенството. Трябва да започнем да реализираме ситуациите, а и да покрием грешките в защита. Работим по този въпрос и се надявам да го оправим. Загубихме, но това не трябва да звучи зле за отбора, защото исках да играем със силни отбора. Това са отбори, които се борят за влизане в елита, както и с отбори от елита. Загубите са обясними. По-добре да се играе с по-силни отбори.

Аз дойдох в тежка ситуация в отбора. Осъзнаваме, че не е леко за работа. Ще направим всичко възможно да излезем от тази ситуация. Аз съм опитен треньор. Имал съм по-сложни ситуации в Русия и съм ги спасявал. Надявам се нещата да се подредят. Три пъти съм спасявал Криля Советов, два пъти Урал и веднъж ЦСКА. Винаги се е получавало и ще се справя в тази ситуация" - сподели Тарханов пред dsport.

A кой е съдията, който ще ръководи дербито Славия - ЦСКА?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички