Гонзо: Нямам проблем с феновете на ЦСКА, но те явно имат такъв с мен


Гонзо: Нямам проблем с феновете на ЦСКА, но те явно имат такъв с мен
Снимка: БГНЕС

3049 0

Наставникът на Черно море Георги Иванов - Гонзо отрече да има проблем с привържениците на ЦСКА след двубоя между двата тима.

"Моряците" с 0:1 на "Българска армия", след гол в  самия край на мача. Гонзо се прибра в  бесен в съблекалнята, а феновете на "червените" го обсипаха с дъжд от бутилки.

Първоначално треньорът на варненци не искаше да дава интервю след двубоя, но в крайна сметка все пак го направи.

Мъка, мъка и гол в 93-ата минута за ЦСКА срещу Гонзо

"Аз нямам проблем нито с отбора ЦСКА, нито с феновете. Но явно те имат с мен. Видяхте, че дойдохме на " Българска Армия" и играхме като равни с един от претендентите за титлата.

Допускаме леки голове, което е проблем, но ми харесва как футболистите си помагат един на друг в играта. Рано или късно и резултатите ще се дойдат", коментира Гонзо.

Гонзо напусна бесен "Армията" под дъжд от бутилки

"Играхме срещу отбор, който беше длъжен да победи, особено след загубата от Дунав в миналия кръг. Опитахме се да затворим празните пространства и чакахме нашите шансове.

За съжаление пропуснахме възможностите, които ни се отвориха.. В крайна сметка има и такива мачове, от които трябва да си вадим поуките.

Искахме най-малкото да не загубим мача. Не е проблемът, че Бакари е изпусна голово положение, а че от такава елементарна ситуация допуснахме гол", завърши Иванов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички