Гочето коментира защо Стойчо Младенов напусна ЦСКА, а Мъри Стоилов остана в Левски


Гочето коментира защо Стойчо Младенов напусна ЦСКА, а Мъри Стоилов остана в Левски
Снимка: Lap.bg / колаж: SportLive

9070 0

Бившият треньор на Левски и ЦСКА Георги Василев коментира актуалните събития преди голямото дерби между двата столични гранда в Първа лига. Гочето изказа мнението си за решението на Стойчо Младенов да напусне "Армията", както и изказването на Станимир Стоилов, че не желае да работи в българския футбол, но остава треньор на "Герена".

Мисля, че решението на Стойчо Младенов е добре обмислено, такова решение не се взима спонтанно. То е аргументирано и планирано. Няма да е първият, няма и да е последния случай, винаги са под обстрел треньорите. Той е решил, че неговото място в ЦСКА не си заслужава усилията. По неговите обяснения, логично е да се разсъждава, че старши треньорът е факторът, който трябва да определя политиката и да носи след това отговорността“, коментира Василев в интервю за БНТ.

Георги Василев взе отношение и по повод решението на Станимир Стоилов да остане начело на Левски.В Левски нещата вървят добре, има добра сработеност, имат качествен треньор, който знае какво да направи. Левски върви стъпка по стъпка нагоре. Мачът в Разград е апогей в тяхното развитие. Има идея в отбора, компактност, атмосфера с пълно раздаване на целия състав. Няма никой полза от неща, които пречат на футбола“, каза още Гочето.

МЪРИ СТОИЛОВ ЗА СТОЙЧО: СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ НАПУСНА ЦСКА

Бившият наставник на „червените“ коментира и назначаването на Алън Пардю начело на ЦСКА за предстоящите два мача (срещу Левски и Славия). Г-н Пардю направи доста голям престой в ЦСКА, треньор с доказано име и авторитет, мисля, че това е успешен ход“, заяви Василев.

„Този мач винаги е по-различен от другите мачове, и Левски, и ЦСКА ще се опитат да го спечелят, но е по-различно, защото имат и по-висока цел – реваншите за Купата на България. Не бих се ангажирал с конкретен резултат за мача“, завърши Георги Василев.

Левски и ЦСКА се изправят един срещу друг от 17.00 часа на Националния стадион „Васил Левски“ в първия плейофен мач на шампионската група. Дербито ЦСКА - Левски следете НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички