Глас от Аржентина: Ривър Плейт ще купи Жорди Кайседо от ЦСКА!


Глас от Аржентина: Ривър Плейт ще купи Жорди Кайседо от ЦСКА!
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

4881 0

35-кратният шампион на Аржентина – Ривър Плейт, има сериозен интерес към голмайстора на българския ЦСКА – Жорди Кайседо. Информацията бе потвърдена от телевизия ESPN, като редица журналисти дебатират в популярно вечерно токшоу по темите, свързани с големите отбори от Латинска Америка.

Ривър ще се раздели със своя голмайстор Хорхе Караскал в близките часове, след като той ще парафира контракт под наем с руския ЦСКА Москва, но след шест месеца „армейците“ от Русия ще могат да откупят напълно правата на звездата на „милионерите“.

Именно заради това от Ривър са погледнали към външния пазар, а с това са забелязали и вариант Кайседо да замине за Буенос Айрес с трансферна сума.

Интерес от столичния гранд е имал и към Валентин Кастеянос от Ню Йорк Сити, но в крайна сметка предложението на Ривър към американския клуб не е устройвало отбора от източния бряг на САЩ и Кастеянос няма да заиграе на „Ел Монументал“.

ЦСКА обаче няма да продаде лесно своя голмайстор на големия аржентински клуб, тъй като по непотвърдени информации от официални източници шефовете на "Българска армия" няма да отстъпят и милиметър от исканата сума за своя №9, а тя е пет милиона евро.

"Ривър Плейт търси футболист в нападение, но той трябва да бъде от чужбина. Сериозен интерес пред "милионерите" представлява 23-годишния нападател на Ню Йорк Сити - Валентин Кастеянос, който се явява фаворит пред Марсело Галярдо. Ривър е отправил предложение за наем, но от американския клуб не са се съгласили, а след него валидна опция от Еквадор е Жорди Кайседо", потвърждава репортер, зачислен към Ривър, пред изданието ESPN.

А защо Венци Стефанов похвали Стойчо Младенов, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички