Героят на ЦСКА срещу Славия: Янев ми казва да играя един на един


Героят на ЦСКА срещу Славия: Янев ми казва да играя един на един

1064 0

Диого Виана даде заявка да се превърне в любимец на феновете на ЦСКА, след като с двете си прекрасни попадения донесе победата над Славия с 2:0 в първия мач от Първа лига пред над 10 хиляди зрители на стадион "Българска армия".

Виана през целия мач правеше отлично впечатление с играта си на десния фланг и едва ли ще бъде изместен от титулярното място на тази позиция в течение на първенството.

"Удоволствие е да се работи с г-н Янев. Той е играл футбол на подобна позиция и разбира какво е, така че ми вдъхва много увереност. Той винаги ме насърчава да се опитвам да лъжа противника по фланга и да не се притеснявам дори да загубя три пъти топката.

Радващо е, че започнахме сезона с победа пред тези фенове, целта ни е да продължаваме в същия дух. Не е толкова важно, че съм вкарал головете днес, целият ни отбор се постара да се стигне до победата", коментира Виана пред "Диема Спорт".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички