Какво каза Янев след историческата си победа с ЦСКА


Какво каза Янев след историческата си победа с ЦСКА
Снимка: БГНЕС

950 0

Треньорът на ЦСКА Христо Янев отново се изказа много обрано и сдържано, въпреки първата си победа като треньор в професионалния футбол. Най-младият наставник в Първа лига изведе ЦСКА до успех с 2:0 над Славия с попадения на Диого Виана, но Янев отдаде дължимото и на Славия, и на усилията на всичките си футболисти.

"Доволен съм, няма как. Играхме много добре и имахме много положения. Мисля, че зарадвахме многобройната публика. Бих отличил всички, които играха и се раздадоха за победата на терена, не само Виана.

Славия играха доста добре и изобщо не беше лесно да стигнем до победата. На фона на това, което виждам, ми дава поводи за оптимизъм.

Искам да видя отбор, който радва феновете, отбор, който се забавлява, докато играе и отбор, който побеждава.

Очаквам в най-скоро време Симао да получи жълтата си карта и да бъде част от отбора. Не знам кога ще стане, но всички в ЦСКА работят това да се случи по най-бързия начин.

Имаме достатъчно футболисти на всеки пост, за което трябва да благодаря на всички в отбора и да благодаря на Гриша Ганчев, който подкрепя отбора отблизо и на мен лично неговата подкрепа е много важна.

Подкрепата беше феноменална, феновете ще напълнят стадиона, когато видят, че отбора показва това, което искат", каза още Янев пред камерата на "Диема Спорт".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички