Георги Василев посочи кой от ЦСКА го разочарова и кой - очарова, в дербито


Георги Василев посочи кой от ЦСКА го разочарова и кой - очарова, в дербито

6621 0

Бившият треньор на ЦСКА Георги Василев-Гочето заяви, че според него, "червените" са били по-добрият отбор в дербито срещу Левски вчера, завършило с нулево равенство. Той разкри кои играчи на Милош Крушчич са му направили добро впечатление и кои са го разочаровали. Василев работи на "Българска армия" в периода 1996-1998 година, а на два пъти той води и "сините".

"Сигурност бе ключовата дума в дербито. През първото полувреме отборите бяха по-предпазливи, втората част бе по-динамична. В нея ЦСКА бе по-добрият отбор. Приятната изненада за мен бе представянето на Брадли Мазуку. Той бе много опасен и се възползва добре от предоставената му възможност с оглед на избора на стартова единайсеторка на Левски. През първата част зоната пред него бе празна и Мазику показа добри неща. С пускането на Станислав Костов на върха на атаката и преместването на фланга на Станислав Иванов, свободата му бе ограничена, но демонстрира добър футбол – участваше в разиграванията и бе комбинативен, изостряше играта. Белтраме се включи добре, демонстрира самочувствие, излезе на голова ситуация. Изпълняваше статичните положения, което показва, че има доверието на треньорския щаб. Тепърва трябва да показва повече", анализира той пред "Тема спорт".

"От ЦСКА просто няма как да не отличим Пинто и Антов. Португалецът изигра един от най-силните си мачове – бе всеотдаен, отнемаше умело топката и подхващаше атаки, в които се включваше. Антов бе безгрешен. Очаквах да е в полузащитата, но заради проблемите с контузени състезатели действа в отбрана. Вярно, постът не е нов за него, но показа майсторска игра. Комплексен футболист, който продължава да расте. Бе много силен в преценката, в покриването на периметъра. Не даде никаква възможност на Станислав Иванов. Разочарован съм от Джеси. Започна силно, но постепенно се изключи от мача, просто изчезна. От Coy се очакваше повече. Може би ЦСКА малко закъсня с пускането на Енрике след червения картон. Бикел се справи като десен бек, бе много сигурен. Не позволи на Паулинъо да се вихри", добави Василев. А относно Левски критиките от негова страна бяха повече. Вижте какво каза в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички