Георги Йомов е излъгал, че не познава простреляните лица на Околовръстното


Георги Йомов е излъгал, че не познава простреляните лица на Околовръстното
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

13502 0

Разследването на стрелбата на Околовръстното шосе в София, в която е замесено крилото на ЦСКА Георги Йомов, е установило, че конфликтът е започнал заради паркиран автомобил. Има данни, че двете компании са се познавали, съобщава Нова телевизия.

Досъдебното производство ще бъде прехвърлено от Софийската градска прокуратура в районната, тъй като става дума за нанасяне на леки телесни повреди, обясниха от държавното обвинение. По случая за 24 часа са задържани бащата и братът на Йомов – Цецко и Теодор Йомови.

Тепърва ще стане ясно дали те ще бъдат обвинени и дали арестът им ще бъде удължен от прокурор. Припомняме, че при стрелбата бяха ранени двама души – 26-годишният Марио Вълчев и 36-годишният Иван Петров. Те са с леки телесни повреди, като и без медицинска помощ е нямало да има опасност за животите им. На местопроизшествието са намерени 3 гилзи и 1 патрон от 9мм пистолет.

Пред разследващите Йомов е разказал, че на бензиностанцията е станал конфликт между брат му Теодор и група непознати. Впоследствие брат му се обадил на баща им Цецко, а след пристигането му той е произвел изстрелите по Вълчев и Петров със законно притежавано от него оръжие.

Още по казуса с Георги Йомов четете ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички