Георги Илиев пред Sportline: Лагерът и Бадема провалиха ЦСКА в "Надежда"


Георги Илиев пред Sportline: Лагерът и Бадема провалиха ЦСКА в "Надежда"
Снимка: БГНЕС

2992 0

Бившият футболист и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла разкри какви са причините според него за загубата на "червените" от Локомотив (София). Вчера "армейците" паднаха с 0:2 в "Надежда" и пропуснаха да дръпнат с 6 точки на преследвача си Лудогорец.

"ЦСКА не е загубил шампионските си амбиции. ЦСКА ще стане шампион. Отдавам слабата игра на дългия лагер. 41 дни са страшно нещо, играчите бяха толкова изнервени, за първи път ги виждам такива. До изгонването играха добре, с малко резерви трябваше да смажат Локо (Сф), защото ги превъзхождаха", коментира Илиев пред Sportline.bg.

Той също разкритикува терена на стадиона на "железничарите", наричайки го "нива". Майкъла посочи и другата причина за успеха на Локомотив - новото им попълнение Емил Гъргоров.

"Бадема е 50% от един отбор. Той промени играта, даде великолепен пас за първия гол. 70% на 30% стана игровото превъзходство за Локо с влизането му. Футболът беше у Бадема. Той бе единственият, на който теренът не му пречеше. ЦСКА загуби много, че го изпусна. Може би е лъган много, а трябваше да му се каже, че няма пари и ще му платят след 3 месеца. Локо заслужено победи ЦСКА. Добре, че Стойчо извади Кукоч, че щяха и него да изгонят", сподели мнение той.

Георги Илиев смята, че реферът Георги Кабаков е бил перфектен в отсъжданията си и призова треньорите в "А" група да спрат да плюят съдиите.

"Единственото добро от ЦСКА в този мач беше публиката. Не бях виждал отдавна такова нещо. Но не може да се разита само на феновете. Трябва да играеш добре, а не играхме. Не може да нямат един удар към вратата", коментира той.

"Няма никъде такава публика като тази на ЦСКА. Домусчиев си мисли, че Лудогорец има фенове. Има, но са 1000, на Литекс са 500. Да им се чудиш и на Локомотив защо спряха феновете ни. Те така стадион не са пълнили кой знае откога. Цял сектор "В" празен, а те не им позволяват, нямали разрешение", негодува той.

Бившият директор на "червените" защити сегашния президент Александър Томов, който среща затруднения да издържа отбора. Според него той е сам в битката си да спаси ЦСКА, а спонсорите, за които се говори, че помагат, са само кредитодатели.

"Не може и от Томов само пари да се искат. Ако има, той ще ги даде, но няма такъв бизнес, че да вади непрекъснато пари. Чудя му се защо не се отказва, може би защото обича ЦСКА. Никой не му помага. Спонсорите са само кредитодатели. С "Левски" е същото - мислят, че Батков им е спонсор, а той дава пари, които после ще си иска", сигурен е Илиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички