Георги Илиев-Майкъла изригна: Остава само ЦСКА 1948 да вземе и „Армията“, след като се напълни с цесекари


Георги Илиев-Майкъла изригна: Остава само ЦСКА 1948 да вземе и „Армията“, след като се напълни с цесекари
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2587 0

Бившият футболист и шеф в ЦСКА Георги Илиев изрази мнението си за случващото се на стадион „Българска армия“ след идването на Саша Илич за треньор. Майкъла коментира  пред колегите от „Спортал“ и събитията в ЦСКА 1948, където наставник вече е Любослав Пенев. Той засегна и темата с преселението на много легенди на „червените“ в клуба финансиран от Цветомир Найденов.

"Илич едва ли има думата и едва ли нещо ще се промени. Може би е участвал в привличането на сърбина, другото си е по решение на ръководството. От години говоря, че ЦСКА се управлява неправилно, аматьорски дори. Ето че феновете вече го осъзнаха и дойдоха на моето мнение - фракциите свалиха доверието си. Има една снимка на Гриша Ганчев, до него е Стойне Манолов, на "Армията" отпреди седем години. Обещаха много неща тогава пред хиляди фенове на ЦСКА, но какво изпълниха? Между другото идеята, за която се писа, че може Дани Ганчев да поеме управлението, е много добра. Той е интелигентно момче, но трябва да бъде оставен да действа. Гриша Ганчев е голям цесекар, но ЦСКА трябва да започне да прави пари от всичко, да се управлява правилно“, обяви Майкъла.

Левски се съживи с Мъри Стоилов! Вървят възходящо, в правилната посока, феновете всички са обединени, отборът им е на по-добро ниво от предната година, сега ще надграждат. Въпреки това прогнозирам, че Лудогорец ще спечели отново шампионската титла - между осем и десет точки преднина пред Левски и ЦСКА в крайното класиране. Любо Пенев е добър специалист, ще вдигне ЦСКА 1948, трябва обаче да го оставят да работи спокойно и да развие идеите си“, категоричен е той.

В този клуб се събраха много цесекари, и то все известни имена - Любо, Ради Здравков, Спас Джевизов, Методи Томанов, Методи Деянов, Вальо Илиев. ЦСКА 1948 се напълни с цесекари, в ЦСКА на "Армията" има един Фичо. Това е. На ЦСКА 1948 им остава само да вземат "Армията". ЦСКА е стадионът и феновете, това е. Цветомир Найденов е голям цесекар, познавам го отдавна, и трябва да се замисли, че Бистрица не е подходящо място за софийски клуб. Трябва да си в града, защо да не вземат например стадион "Академик" и не го направят модерно съоръжение?“, отсече Илиев.

От ЦСКА още не са си пуснали молба при главния архитект на София за виза за проектиране за "Армията". Като получат виза за проектиране, ще разберат какво се разрешава да се построи в Борисовата градина. След това следва проектирането, узаконяване и се пуска за строеж", разясни още Майкъла.

А ето кой последният удар на ЦСКА 1948 с легенда на ЦСКА.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички