Георги Иванов - Гонзо: Злобата и завистта ме съпътстват зад гърба в продължение на 30 години


Георги Иванов - Гонзо: Злобата и завистта ме съпътстват зад гърба в продължение на 30 години
Снимка: Mario Chomakliyski / LAP.bg

908 0

Кандидатът за президент на БФС Георги Иванов - Гонзо призова за обединение в родния футбол. Настоящият технически директор на БФС е на мнението, че новият ръководител на централата трябва да подаде ръка на останалите, за да погледнат всички в една посока.

Интересно признание на Гонзо

"Злобата и завистта ме съпътстват зад гърба вече в продължение на 30 години, така че няма нищо, което да ме изненадва. Моята кампания е позитивна и навсякъде говоря за обединение. Който и да спечели, трябва да подаде ръка на останалите и да гледаме в една посока, защото целият негативизъм пречи на футбола", сподели Иванов пред БНТ.

Още: Кандидат за БФС разкри за среща в "Бояна": По същото време г-н Георги Иванов беше там

"Има конфликт на интереси, защото ако вкараме президента на Лудогорец, трябва да направим същото и с този на ЦСКА и Левски. Аз винаги съм бил против това още преди да работя във федерацията. Когато аз дойдох през 2022 година, вече имаше създаден Изпълком от предишното ръководство, за който аз няма как да нося отговорност".

Материална база или нов национален стадион?

"Аз съм против това, което се говори за нов национален стадион. В България вече има стадиони в Пловдив, във Варна, по който се работи усилено, в Разград, а сега и ЦСКА ще строи в София. Защо някой обещава да направи нов 50-хиляден стадион, който да струва 300 милиона при положение, че на мач идват по 2000 души. За нас приоритет трябва да бъдат материалните бази, където ще изграждаме продукта, заради който хората ще искат да дойдат", добави още бившият голмайстор на Левски.

Още: Организаторът на протестите срещу БФС изрази притеснение, но и се изсмя на Гонзо

Левски? ЦСКА? Кой уважи Георги Иванов - Гонзо?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички