"Ганчев няма да плати 2 млн. за нападател с показатели на дефанзивен халф" - Велизар Димитров не е впечатлен от спряган за ЦСКА


"Ганчев няма да плати 2 млн. за нападател с показатели на дефанзивен халф" - Велизар Димитров не е впечатлен от спряган за ЦСКА
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

8510 0

Бившият футболист и скаут на ЦСКА Велизар Димитров даде своя коментар относно появилите се информации във Франция, че клубът ще заплати 2 милиона евро за сигурното си ново попълнение Матиас Фаетон. Според него Гриша Ганчев няма да плати подобна сума за играч с профила като Фаетон.

"Повече дефанзивен халф, отколкото нападател"

"Познавайки г-н Ганчев, трудно мога да повярвам, че той ще плати подобни пари за футболист с такава визитка. Без да искам да подценявам играча, но цифрите подхождат повече на дефанзивен халф, отколкото на нападател. Все пак говорим за близо 100 мача с екипите на Гингам и Гренобъл, в които той е вкарал 10 гола и има 5 асистенции", сподели Димитров пред "Тема спорт".

"Не искам да кажа, че Фаетон е слаб футболист, но има доста свободни агенти с такива показатели. Надявам се след два сезона с червената фланелка да бъде продаден за четворно по-голяма сума от спряганите в момента 2 милиона. Но обявяването на подобни параметри ми изглеждат по-скоро на мениджърски трикове, за да се вдигнат личните му условия", допълни той.

Според информацията, футболистът първоначално е бил "неохотен" за трансфер в чужбина и е искал да остане във Франция. Впоследствие обаче се е договорил с ЦСКА, където ще замени Дюкенс Назон, който ще напусне "Българска армия".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички