Ганчев да извади десетки милиони и да спаси закъсалото дружество?


Ганчев да извади десетки милиони и да спаси закъсалото дружество?
Снимка: БГНЕС

1196 0

След като Пламен Марков разкри, че дълговете на настоящото дружесто на ЦСКА са над 30 милиона лева, другият директор на "Армията" - Александър Тодоров, съветва Гриша Ганчев да налее тази сума, за да спаси отбора и участието му във "В" група.

Поне това става ясно от изказването му след края на срещата срещу Сливнишки герой. Той защитава позицията за оздравяване на настоящото дружество, заради което ЦСКА се озова във "В" група с дълг към НАП от над 10 милиона лева.

"Не знам какво се случва с новото дружество. Решение трябва да вземе изпълкомът, това го казваме вече 10-и път. Така че нямам представа какво се случва с новото дружество. Нека да дойде официално, това са мнения на отделни хора. Ако е така, да се съберат и да го решат", коментира той думите на Венци Стефанов, че изпълкомът не може да допусне ФК ЦСКА в третия ешелон, при положение че Правната комисия не е разрешила.

Резервните планове са няколко. Въпросът е оттук нататък кой ще се избере. Оздравяване на дружеството е планът, който аз подкрепям и споделям от шест месеца насам. Въпросът вече е какво мисли г-н Ганчев. Той контролира мажоритарния дял", сподели Тодоров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички