Ганчев: Ако трябва, една година ще играем контроли, но ЦСКА ще го има!


Ганчев: Ако трябва, една година ще играем контроли, но ЦСКА ще го има!

1774 0

Гриша Ганчев коментира слуховете, че ЦСКА може да бъде изхвърлен от „В“ група. Той даде интервю пред 7DniFutbol.bg, в което говори за появилата се информация, че още следващата седмица ЦСКА може да стане първият сигурен изпадащ в света, като му се отнемат 27 точки.

„Доколкото знам, има нещо такова. Пресметнали са, че за 90-те дела, които клубът е загубил, той може да бъде наказан с по 3 точки за всяко. Колкото и да бием, как да наваксаш 270 точки!?, коментира Ганчев.

„Само през август научихме за нови няколко милиона лева задължения. И идват и още, и още…В последните години, не знам умишлено или не, но ЦСКА е бил тикан към ситуация, от която да няма как реално да бъде спасен“, добави още бизнесменът.

Гриша Ганчев отрече, че ЦСКА може да продължи участието си в А – областна група, подобно на Локомотив (София). „Обяснено ни е, че има програма, теглен бил вече жребий и няма къде да ни вмъкнат. Сякаш говорят за някакво отборче, а не за ЦСКА. ЦСКА не трябва да бъде вмъкван, а да бъде поканен, за да оцелее. Защото както се вижда от състоянието на футбола ни днес, за него е жизнено необходимо ЦСКА да е жив“, заяви Ганчев.

Въпреки тежката ситуация, той отрече, че ще остави ЦСКА, ако тимът на практика няма къде да играе през този сезон. „Който ме познава знае, че не го правя никога. Ако трябва една година ще играем само контроли, но ЦСКА ще го има! Поел съм ангажимент да го издържам и няма да избягам от него. А кога ЦСКА ще се завърне в „А“ група, това вече никой не знае. Не зависи от момчетата, защото те да бият и с 48 на нула, утре ще им отнемат поредните три точки, плащайки така прегрешенията на други преди тях. Вие преценете честно ли е това“, завърши Ганчев.

Утре ЦСКА трябва да играе срещу Велбъжд (Кюстендил) в двубой от "В" група. Той обаче може да е последен за "червените" във третия ешелон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички