Димитър Пенев е говорил с Бербатов за евентуалното му завръщане в ЦСКА


Димитър Пенев е говорил с Бербатов за евентуалното му завръщане в ЦСКА

1453 0

Легендата на българския футбол Димитър Пенев призна, че е водил разговори с Димитър Бербатов за евентуалното му завръщане в ЦСКА. Това е станало преди повече от седмица, когато все още не се знаеше, че нападателят ще продължи кариерата си в гръцкия ПАОК.

„Той е към края на своята кариера, но Дай Боже още пет години да участва. Всички слушахме, че го търсеха в Германия, Италия. Все пак той не е собственик на Манчестър Юнайтед, Ливърпул и все пак оказва влияние, че е на 34-години. Имах разговор преди повече от седмица с него и негови роднини, защо отново не дойде в ЦСКА, както навремето пристигна на 15-16 години. Същевременно и нашите фенове ще му простят. Знаете преди години за отношението към него, особено когато пропусна на „Герена“ едно 100-процентово положение и не остави много приятни впечатления.“, сподели Пенев в предаването „Събуди се“ по Нова телевизия.

Той не пропусна да коментира и случващото се в ЦСКА. „Почти всеки ден минавам. Разговарям с шефовете на клуба, защото не знам по книга кои са президенти. Към този момент няма яснота. Това, което се коментира по пресата, вероятно може да се случи. Гриша Ганчев, човекът винаги каквото реши, го прави, но все още има трудности в тази посока, в която е тръгнал.“, заяви Пенев.

Знаменитият треньор не подмина и загубата от Норвегия в четвъртък.„Не е много приятно да се връщаме към мача с Норвегия. Очаквахме поне такава игра, че да има резултат за нас. Половин гол, но победа за нас. Не го видяхме. Има доста млади кадри от последните две-три години, дори повече играят извън България и лично аз очаквах, че идването в България, ще ги накара да покажат по-добри качества. За жалост, не видяхме първо настройката и изпълнението за един много сериозен мач, какъвто е този срещу Норвегия“, сподели Пенев.

Днес националният отбор по футбол на България замина за Палермо, където утре ще гостува на Италия в квалификация за Евро 2016.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички