Галин Иванов: Стресът е огромен


Галин Иванов: Стресът е огромен
Снимка: Петко Налбантов/БГНЕС

1545 0

Старши-треньорът на ЦСКА Галин Иванов видя позитиви след днешната загуба от Литекс, но беше категоричен, че неговите възпитаници са изиграли много слабо първо полувреме, главно заради стреса, който им тежи.

"Изиграхме едно много слабо първото полувреме. Трудно се справяме. Опитваме се по всякакъв начин да намалим стреса, който има в тях. През първото полувреме бяхме неуверени, имаше много индивидуални грешки. Опитахме се да успокоим футболисти", заяви Иванов след загубата с 2:0 от Литекс.

Старши-треньорът беше категоричен, че ЦСКА са имали доста положения, но липсата на шанс е лишила "червените" от заслужен гол.

"Имахме 100% положения, които не успяхме да реализираме. Проблемите дойдоха повече от лявата зона. През второто полувреме се опитах да заздравя тази зона, но това е.

В последните 15 минути ЦСКА показа това, което трябва да показва от първата до последната минута. Опитахме се да играем по-офанзивно, имахме и положенията. На всички в отбора ни е трудно".

Иванов завърши с надежда, че в следващите мачове "червените" ще разгърнат потенциала си и ще излязат от тежкото положение.

„Опитваме се да се справим и да излезем от положението. Дано в оставащите мачове поне да подобрим играта си. Надявам се в следващия мач да дойде голът. Стресът в тези футболисти е огромен".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички