Галчев нападна чужденците в ЦСКА: Трябва да са 2-3 класи над нас, а те...


Галчев нападна чужденците в ЦСКА: Трябва да са 2-3 класи над нас, а те...

1649 0

Новопривлечените в ЦСКА чужденци за момента не оправдават гласуваното им доверие. Това заяви капитанът на отбора Борис Галчев.

ЦСКА ПРЕДСТАВИ НОВИЯ СИ ГЕНЕРАЛЕН СПОНСОР

Полузащитникът обяви, че не е доволен и от собствената си игра през сезона, но от чужденците трябва да се изисква много повече.

ЕТО Я НОВИНАТА, КОЯТО ЧЕРВЕНА БЪЛГАРИЯ ОЧАКВАШЕ

"Не може без чужденци, но те трябва да бъдат поне 2-3 класи над нас. На този етап и от тях трябва да се изисква много повече от това, което дават. И аз не съм доволен от моето представяне, но чужденците в един отбор в България трябва да се две три класи над останалите момчета. Вижте "Лудогорец", каза той.

"В ЦСКА никога не може да бъде спокойно. Това се дължи на недоброто представяне на отбора, за което сме виновни само футболистите. Ръководството е осигурило най-добрите условия за работа, всичко е перфектно. Само трябва да бием, но на този етап не е това, което трябва да бъде", оцени сегашната ситуация в клуба Галчев.

ЦСКА е на пето място във временното класиране на Първа професионална лига. Тимът има три победи, две загуби и равенство, а в последния кръг загуби гостуването си на новака "Дунав" Русе.

"Тук, на "Армията" играем добре, но като излезем навън нещо става и аз не мога да си го обясня. Мисля, че футболистите на този етап не си вършим работата както трябва. Няма какво да го крия. Трябва да даваме не 100, а 200% от нас, за да върви отбора, защото това е ЦСКА ", каза капитанът пред bTV.

В понеделник ще започне възстановяването на съблекалните и бунгалата на базата в Панчарево. В момента ЦСКА ползва временно стадион "Българска армия". Скоро собственикът на съоръжението - Министерството на младежта и спорта, трябва да обяви търг за постоянен наемател, а плановете на "червените" са грандиозни - до няколко години в Борисовата градина в София да бъде изграден нов модерен стадион.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички