Флорентино Перес бие шута на Анчелоти


Флорентино Перес бие шута на Анчелоти
Снимка: Getty Images/Guliver

2695 0

Би било парадоксално да се говори за смяна на треньора само 100 дни след спечелването на Десетата, но Реал стартира кошмарно през новия сезон - записа 3 загуби в последните си 4 мача, бе победен от Атлетико Мадрид за първенство и за Суперкупата на Испания.

Според „Гадзета дело Спорт" флорентино Перес мисли за Зинедин Зидан и Мичел (Олимпиакос) като варианти за нов наставник, но засега тази информация не се потвърждава от испанските медии. Все още е прибързано да се говори за уволнение. При всички положения обаче Анчелоти бързо трябва да заздрави лодката, която пуска вода от много места.

Същевременно новото попълнение Кейлор Навас очаква шанса си, но Икер Касияс ще продължи да бъде титуляр за Реал Мадрид и днес срещу Базел на старта в Шампионската лига. Вратарят бе освиркван от феновете, но Анчело-ти смята, че това не е достатъчен аргумент да го остави на пейката. Карлето е убеден, че шестте гола, които допусна Икер в Примера до момента, не са по негова вина, а и съотборниците в съблекалнята са го подкрепили.

Друг играч на белите, който се намира в дълбока криза, е Карим Бензема. Французинът удари дъното и има само 2 гола в 18 мача. Затова и публиката мощно го освирква, а в клуба доста са притеснени от враждебната обстановка на собствения стадион. Прави впечатление, че Белия балет допуска 50% от головете си от статично положение. Миналата година бе само 12%. Освен това е видимо, че има рязък спад в представянето на отбора през вторите полувремена. Тимът започва силно преди почивката, но губи ритъм след паузата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички