ФИФА сложи "Стоп" на наказателните процедури срещу ЦСКА


ФИФА сложи "Стоп" на наказателните процедури срещу ЦСКА
Снимка: Getty Images/Guliver

1115 0

Наказателните процедури срещу ЦСКА трябва да спрат, докато трае процедурата по несъстоятелност в ПФК "ЦСКА" АД. Това пише в писмо, изпратено до офисите на "червените" и БФС.

Ето и пълния текст, публикуван на сайта на родната футболна централа:

С официално писмо до Българския футболен съюз и ПФК "ЦСКА" АД Дисциплинарната комисия на ФИФА окончателно и официално замрази наказателните процедури срещу клуба, докато трае процедурата по несъстоятелност.

Както се очакваше, след като БФС уведоми ФИФА за решението на Софийски градски съд от началото на октомври, световната футболна централа се съобрази със собствената си практика в такива случаи, засягащи клубове в процедура по обявяване в несъстоятелност, и стопира дисциплинарните процедури по излезлите с решения срещу съответния клуб дела.

В писмото на ФИФА се казва също така, че ФИФА ще обърне внимание на всички кредитори за насроченото събрание на кредиторите в София. Писмото е подписано от заместник-секретаря на Дисциплинарната комисия на ФИФА Бернардо Палмейро.

Писмото ВИЖТЕ ТУК

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички