ФИФА отговори на БФС: Взимайте точките на ЦСКА!


ФИФА отговори на БФС: Взимайте точките на ЦСКА!

1390 0

Световната футболна централа даде своя отговор по казуса с отнемането на точки на ЦСКА. БФС отправи запитване за стопиране на дисциплинарните санкции срещу „червените” във връзка с процедурата по обявяване в несъстоятелност на ЦСКА.

ФИФА обаче е непреклонна в решението си и иска отнемане на 15 точки на ЦСКА в Югозападната "В" група.

"В Българския футболен съюз бе получен официален отговор от заместник секретаря на дисциплинарната комисия на ФИФА Бернардо Палмейро с копие и до ПФК “ЦСКА” АД, в което световната футболна централа потвърждава намерението си да отнеме точки от актива на клуба заради неизплатени суми на агентите Лоик Бенсаид, Хоакин Уриарте и Мадам Ба. От ФИФА поставят нов срок на БФС да предостави доказателства за налагането на дисциплинарните санкции. Въпреки това Българският футболен съюз остава непреклонен в позицията си да забави максимално отнемането на точки до произнасянето на българския съд по искането за обявяване на ПФК “ЦСКА” АД в несъстоятелност. Продължават и усилията на президента Борислав Михайлов да издейства отстрочка в санкциите на ФИФА срещу ЦСКА", гласи официалната информация от БФС до медиите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички