Фернандо Каранга се завърна по зрелищен начин за ЦСКА в Първа лига (ВИДЕО)


Фернандо Каранга се завърна по зрелищен начин за ЦСКА в Първа лига (ВИДЕО)
Снимка: Lap.bg

9852 0

След години чакане мечтата на хиляди фенове на ЦСКА се сбъдна - Фернандо Каранга се завърна в официален двубой на "червените" по родните терени. Бразилецът стартира от първите минути при домакинството на Ботев Враца. 

Каранга продължава да бележи голове от засада

Един от най-легендарните легионери в историята на ЦСКА успя още до края на първата част да се разпише по красив начин, но попадението бе отменено поради засада. Такава бе съдбата му на два пъти и срещу Септември, когато бе повторния му дебют, макар и неофициален - с "червената" фланелка седмица по-рано. 

Около нападателя никога не е скучно

Любопитните моменти около Каранга обаче не спираха през всички 45 минути. Първоначално бразилецът бе близо до нелепа контузия, след като опита да догони дълго подаване, но се озова в рекламните пана около терена. След удара той се нуждаеше от няколко минути, за да се завърне в оптимално състояние. 

В 21-ата минута бразилецът ангажира противниковата отбрана с присъствието си и тя сгреши. Избитата топка от врачани се озова в Тибо Вион, който с мълниеносна стрелба я прати във вратата на Бариос. 

Моментално обаче красивото попадение бе преразгледано от ВАР, а причините - евентуално нарушение на бразилеца и засада на негов съотборник. Нищо от това не беше факт и ЦСКА поведе с 1:0. До края на полувремето Хайнц удвои до 2:0. Следете ЦСКА - Ботев Враца НА ЖИВО със SportLive.bg!

Още: ЦСКА поздрави златния си запалянко Карлос Насар за европейската титла

Тодор Янчев постави граница в разликата между ЦСКА и ЦСКА 1948

Ивайло Петров - Пифа за Навални: Не правете от обикновен мошеник герой

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички