Ивайло Петров - Пифа за Навални: Не правете от обикновен мошеник герой


Ивайло Петров - Пифа за Навални: Не правете от обикновен мошеник герой
Снимка: Алексей Навальный/Facebook

18081 0

Бившият треньор на вратарите в ЦСКА Ивайло Петров - Пифа, се изказа остро в социалните мрежи срещу руския опозоционер Алексей Навални. Осъденият на повече от 20 години затвор на север от Москва политик почина на 16-и февруари при сурови условия. 

Пифа се срещна с посланика на Русия на събитие в София

След броени часове Ивайло Петров обвини Навални, че е бил обикновен "мошеник" и не трябвало да бъде възхваляван. Пифа сподели различни "сводки от българското разузнаване" в публичното пространство. 

Публикацията на Пифа

"Кой е Навални? Сводки от българското разузнаване... когато го имаше и беше Българско

Навални е корупционер присвоил над 400 милиона долара държавни пари. Бяга в Европа обвинен от Руската федерация за отклоняване и присвояване на държавни пари. Европа няма друг ход освен да го върне в Русия, за сметка на това той твърди че го прави доброволно. По съвет на западните разузнавания той прави антикорупционен фонд за да обвини Руската федерация в репресии срещу него, с две думи крадеца вика дръжте крадеца. Със западни финансови средства организира митинги срещу власта, дефакто го ползват за маша срещу управлението. Организира провокации и действия срещу федерацията от които сам знае че ще бъде арестуван. Това е и целта за да може западните държави да започнат совалки и консултации за правата на човека. Нещо като човек който дразни куче и после търси някой да го пази и изкарат кучето бясно. Наглостта му е безгранична с опита за внос на демокрация присъща за запада. Същата извратена демокрация която докара България до това дередже. В момента в България имаме цяла хунта за пример която вкарва страната ни в спирала Надолу. Западните държави до последно правеха постъпки да го освободят от затвора, но той вече се беше самозабравил, факт че се беше помислил за безсмъртен беше последните му думи към прокурора. Имаме и български дисидент Христо Грозев. Същата помия, обвинен за присвояване на милиони, но щом служи на запада той е невинен. Масово обикновения руснак знае всичко за Навални, включително и стотици хиляди работили във фирмите му но без внесени осигуровки за години назад. Повечето чакаха двугодишни заплати докато Русия не конфискува всичко негово и се разплати с хората. Така че не правете от обикновен мошенник герой", пише Петров в социалните мрежи. 

Припомняме ви, че на другата крайност бяха запалянковците на Левски, които почетоха Алексей Навални с транспарант по време на гостуването на Пирин Благоевград!

Вижте срещата на Пифа с Елеонора Митрофанова!

Още: "Всички са срещу нас": Пифа притесни за реконструкцията на "Българска армия"

Докато феновете си "взимаха" спомени от "Армията", Густаво Бусато направи подарък на легенда на ЦСКА (СНИМКА)

Доскорошен треньор в ЦСКА прогнозира лесна победа на точен резултат срещу Лудогорец

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички