Сектор Г: Да потърсим отговорност за позора, но след мача


Сектор Г: Да потърсим отговорност за позора, но след мача

10924 0

Фенклубът на ЦСКА излезе с призив към цялата "армейска" общност да напълнят стадиона в неделя, когато е първото за новия сезон вечно дерби с Левски.

Привържениците обаче дават да се разбере, че не са се отказали да търсят отговорност на виновниците за резила в Европа - отпадането от молдовския Зимбру след две ремита. Това обаче те се канят да сторят след големия мач.

Ето какво призовават от сектор "Г":

Армейци,

Всички ние сме от ЦСКА и го подкрепяме с всички сили на стадиона, не заради някой конкретен футболист, треньор или ръководител. Ние сме там заради идеята ЦСКА, заради магията на четирите свещени букви. Така ще бъде и утре. Публиката на ЦСКА винаги е била нещото, с което клубът може да се гордее, дори и в най-трудните моменти.

Нека го покажем отново.

Но виновниците за позорното представяне в четвъртък не бива да се успокояват. Независимо от резултата в неделя, отговорност ще бъде търсена както от хората направили и позволили безпрецедентна като бройка селекция, така и от определени футболисти, които системно са засичани да нарушават спортния режим, и други, които не осъзнават в кой клуб се намират. Но всичко това след неделя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички