Феновете оптимистично настроени след срещата с Васил Божков


Феновете оптимистично настроени след срещата с Васил Божков

1593 0

Съдбоносна среща за бъдещето на ЦСКА се проведе тази вечер. Бившият собственик на клуба Васил Божков се срещна с известни представители на червената общност.

На разговорите присъстваха трима бивши председатели на Националния фенклуб на ЦСКА – Димитър Ангелов-Дучето, Дани Петков и Венци Вучев, както и председателят на фенклуб "ЦСКА 1990" Васил Бурановски.

На срещата присъстваха още членът на Управителния съвет на "армейците" Борис Калоянов, Иван Ченчев, който до скоро бе пресаташе на клуба и журналистът Георги Атанасов. Сдружение ЦСКА завинаги бе представено от архитект Ивайло Мишев.

Феновете не пожелаха да разкрият подробности от разговора с Васил Божков, но изразиха оптимизъм за бъдещето на ЦСКА. В близките дни ще бъде официално обявено дали Васил Божков ще се върне на "Българска армия".

Според голяма част от привържениците той е отлично информиран за ситуацията в клуба. Половин час преди феновете да напуснат офиса на Васил Божков от сградата излезе бившият главен акционер на ЦСКА Александър Томов. Той не е присъствал на срещата с феновете, като най-вероятно преди това е разговарял с Васил Божков и с неговите юристи.

Томов бе лаконичен пред камерата на Канал 3, като заяви единствено, че е оптимист за бъдещето на отбора.

"Беше приятелска среща от частен характер. Нищо не можем да ви кажем. Без коментар. Продължаваме да се надяваме, че ЦСКА ще бъде спасен. Разговаряхме приятелски. Не беше кой знае каква среща. Изчакайте г-н Божков и той ако иска да ви каже. Ние нищо не можем да ви кажем, няма конкретика. Надяваме се да се случи нещо. Нещата са на твърде ранен етап. Не е поел никакви ангажименти до момента. Той е много наясно със ситуацията", заявиха феновете на ЦСКА пред телевизията.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички