Треньорът на Бодьо/Глимт: ЦСКА допусна две незаслужени загуби в Лигата на конференциите


Треньорът на Бодьо/Глимт: ЦСКА допусна две незаслужени загуби в Лигата на конференциите
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1810 0

Старши треньорът на Бодьо/Глимт Киетил Кнутсен заяви на пресконференция преди мача срещу ЦСКА, че "армейците" са допуснали две незаслужени загуби в груповата фаза на Лигата на конференциите, въпреки че са играли добре:

"Чувството да играеш в Европа е много специално. Вероятно мачът е толкова важен за ЦСКА, колкото и за нас. Все пак всяка точка носи достатъчно добри приходи. Те изиграха два добри двубоя срещу Зоря Луганск, но в крайна сметка допуснаха две незаслужени загуби. Наясно сме, че ще се изправим срещу отбор, който ще бъде много мотивиран да се докаже, но ние сме гладни за още силни представяния и резултати", каза той часове преди срещата в Норвегия, която ще се проведе при ниски температури и на изкуствен терен.

"Времето ще ни даде предимство. Напълно подготвени сме за тежките условия, които ни очакват, докато противникът ни не е свикнал да играе в такава обстановка. От моя гледна точка, а сигурен съм и от тази на играчите, ние имаме фантастичен сезон. Той ни беше много полезен. Показа ни, че моделът, който следваме, работи".

"Сега можем да продължим да тренираме още по-уверено. Все още растем и се развиваме. Мачът с ЦСКА е огромна възможност за нас, но вярваме, че и след него ще достигнем до още такива. Целта ни е да се забавляваме на терена. Знаем колко тежък мач ни очаква и сме напълно подготвени за него", завърши Кнутсен, чийто отбор е на една победа от класиране за плейофната фаза в турнира!

А ето и какъв беше коментарът на Стойчо Младенов преди гостуването на Бодьо/Глимт - това ще бъде мач №5 за ЦСКА в Европа, но за момента те имат само една точка (от домакинството на норвежците в София - 0:0) и са на дъното на "Група С".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички