Феновете на ЦСКА излизат на нов, по-мащабен протест


Феновете на ЦСКА излизат на нов, по-мащабен протест

1240 0

Привържениците на ЦСКА стягат нов масов протест, информира "Тема Спорт". Фиксираната дата за такъв е 20 април (сряда) - преди реванша за купата с Берое на "Армията", който ще започне в 20:00 часа.

Феновете на "червените" все повече губят търпение заради пълната неяснота около бъдещето на клуба и постоянното му мачкане от всички страни и уж загрижени институции. Точката на кипене е на път да бъде премината и по тази причина е много вероятно да има ново шествие в часовете преди втория двубой с Берое. Този път още по-мащабно.

Запалянковците вече имаха един мирен протест на 18 октомври миналата година, когато се събраха пред сградата на парламента. Това се случи след проваления мач на "Армията" с Витоша Бистрица - гостите отказаха да се явят заради страх от провокации от страна на "червената" публика. Тогава около 4 000 фенове на ЦСКА проведоха шествие от стадиона до жълтите павета, като разпънаха куп плакати и скандираха обиди по адрес на БФС и министър-председателя.

Сега обаче се стяга нов протест, тъй като вече всички "армейски" привърженици смятат, че срещу клуба има задкулисен сценарий, който да стопира плановете за развитието му.

Феновете все още не са решили къде да се съберат - дали пред БфС, или пред сградата на парламента. Събитията около ЦСКА в следващите дни обаче ще предопределят техния избор. Най-късно до седмица се очаква и повече яснота около протеста, който почти сигурно ще бъде по-масов от онзи през есента, пише изданието.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички