Фенове на "Левски" и ЦСКА си спретнаха бой в столичен квартал


Фенове на "Левски" и ЦСКА си спретнаха бой в столичен квартал

2064 0

"А" група загуби веч­ното дерби, но феновете на Левски и ЦСКА продължават да поддър­жат огъня помежду си с пълна сила. Във втор­ник вечерта уговорен по интернет бой изправи на нокти жителите на сто­личния квартал "Хаджи Димитър". Група от око­ло 15 души от сектор "Г" се изсипа край 42 ОУ, за да търси местното под­разделение на агитката на "Левски". "Хаджи Ди­митър бойс" обаче изне­надаха "натрапниците" с канонада и ги подгони­ха към последната спирка на автобусите 285 и 85 наул. "Уошбърн" пре­ди ул. "Резбарска". И двете страни бяха въо­ръжени до зъби с боксо­ве, метални тръби и бу­халки за бейзбол, пише в. "Стандарт".

Последната част от битката се разигра пред очите на майки и деца, които се намираха в близката градинка. "Червените" успяха да се изтеглят като се качиха на автобус, а "сините" потрошиха стъклата му с камъни. По чудо някой от тях не удари малчуга­ните. Инцидентът обаче изправи косите на жителите в "Хаджи Дими­тър", които се молят случката да не се повта­ря повече.

"Като искат да се бият - да го напра­вят някъде, където няма хора. Беше страшно!", коментираха свидетели на гроз­ните сцени. Полицията обаче така и не се поя­ви на мястото на инци­дента. "Хаджи Димитър бойс" се покриха, след като успяха да запазят територията си. Патрулките, които бродят из квартала, трябва оба­че да са по-бдителни в бъдеще.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички