Ивайло Манджуков: 800 000 лв. не стигнаха на ЦСКА за "А" група


Ивайло Манджуков: 800 000 лв. не стигнаха на ЦСКА за "А" група
Снимка: БГНЕС

2018 0

800 000 лева са разделили ЦСКА от лиценз за "А" група. Това разкри един от акционерите в клуба Ивайло Манджуков. 

"Трябваше да бъдат платени платени тези пари, за да играе отбора в елита. Не мисля обаче, че оставането на клуба в този управленски състав, в който беше, щеше да е за добро. Ако бяхме платили тази сума, Гриша Ганчев можеше да не се заеме с ЦСКА," каза Ивайло Манджуков пред bTV.

"Фамилия Манджукови вече няма финансови ангажименти към ЦСКА. За в бъдеще може да помагаме на клуба, не го изключваме. Опростили сме парите, които сме дали за ЦСКА. Ние не сме имали възможността да ръководим клуба. Задълженията са 32 милиона лева. Отборът се срина по спортно-технически причини. Това бе причината за загубата на титлата, както и противоречието между главните акционери," коментира още Манджуков.

"Вярно е, че имах разговори с Васил Божков за ЦСКА. Той не искаше да оздравява клуба. Неговият проект бе с чисто ново дружество от "А4 окръжна. Господин Ганчев се свърза на по-късен етап с нас. Планът на Ганчев включва оздравяване на сегашното дружество. Неговата цел е задълженията да бъдат редуцирани," завърши акционерът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички